Wednesday, May 25, 2011

baby tanpa ayah!



cantik betoi baby2 dalam gambar ni kan..??

kalau nak tahu, ni antara baby yang lahir tanpa ayah.. bukan macam Nabi Isa a.s... tapi ini sebenarnya baby tiruan..

saya tak tahu la kat mana, tapi di luar negara, ada lesson yang ajar budak2 sekolah cara-cara jaga anak.. setiap orang akan dapat satu baby ni.. (macam syok jer...http://www.emocutez.com )..
reborn baby ni boleh menangis, gelak.. dia pun sama jer dgn baby betoi.. kita kena jaga dia mcm baby betol... kena bagi makanan, buat dia sendawa, hiburkan dia.. yang jimatnya..lampin dia tak yah beli sebab lampin dia ade cip yang kawal emosi baby tu time buang air, jadi tak boleh la pakai pampers mamipoko, pet pet.. heheheheee.. http://www.emocutez.com
makanan pun kita tak perlu buat.. sebab ada makanan khas.. jadi pada saya, memang bagus lah ada baby ni, untuk ajar budak2 remaja kat luar sana betapa rumit nyerjadi ibu, mana tahu diorang boleh terbukak hati tak buat lagi maksiat, n tak buang baby..


p/s: penulis ni baru jer dua tiga hari jaga baby.. (anak sdara).. hihi http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment

My Blog List

get this widget here