Thursday, June 2, 2011

baik atau buruk?


assalamualaikum

Saje nak share benda ni.. sebab sebagai seorang student… dah menjadi bahang kepanasan sejak dua menjak ni.. musim checking result pun dah bermula, bila baca status kat fb.. ader antara kawan2 gembira, ader jgk yang kecewa… turn saya pulak macam mana lah..? keputusan untuk student degree UiTM akan keluar 17 jun 2011.. (via FB TNC).. debaran tu memang la ader.. persediaan untuk menghadapi result yang ntah berapa tu.. masih di tahap nyawe2 ikan.. 50/50.. ya Allah…tenangkan lah hatiku ini…

p/s: to all viewer terutama student, good luck and congrats untuk result2 korang ^^V

My Blog List

get this widget here